If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
понякога колата ми по4ва да пафка .... и по4ва да тресе ама не гасне... като освободя от скорос помпя гаста и като мина 3.. оборота си варви нормално .... но падна ли под тях .... за около минута две и после се оправя.....
Ай стига с тия газови де, кат откачи убитата електроника на колите ни /което се случва доста често/ и все за газ питате, ма е неоспорим факт че Дебитомерите и ламбдите и др... ни мрат като мухи!
Диагностика колега, на комп...тва е начина, другото е хвърляне на боб
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
не сам ги гледал свещите ,, от 2 месеца я имам ,... само сам сменил ... ролки агренай дръгия ремак и няква си ролка .. масло и сичките филтри .... без горивния че 2 маистро немоякса да намерят каде се намира ....."{ пак газово о6те не сам и сложил ма тия месеци 6те слагам само да я ........ а и като отвия капа4ката на резеровара саска.... направо в та4 ме ьварля тая кола
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment